Logo ZAINZ media 2021-04

Workshops WordPress & Elementor

Volgt u bij ons een workshop dan bespaart u veel geld. Ook in de toekomst. Tijdens de workshop leert u alles over WordPress, WooCommerce, Elementor, Gutenberg, plug-ins, widgets, responsive lay-outs, SEO en meer. Met de ‘tips and trics’ kunt u zelf aan de slag en heeft u in de toekomst zelden of helemaal geen webdesigner meer nodig en dat bespaart u honderden tot duizenden euro’s. Geen slechte deal toch?

Daarnaast is het superleuk om te leren. Het is leerzaam en gezellig om samen met ons uw website te bouwen. U gaat zelf de mogelijkheden van WordPress en Elementor ervaren. Dan ziet u dat er veel mogelijk is. U kunt dan zelf aan de slag om uw website uit te breiden, te restylen en te onderhouden.

Skills

Workshops

01

WordPress Compleet

Vooraf installeren wij WordPress, het basis thema Hello, Elementor Pro en de benodigde plug-ins zodat we direct kunnen starten met het bouwen van uw website. Tijdens de workshop leren wij u alles over het instellen, bouwen en vormgeven van (landing) pagina’s, webshops, pop-ups, formulieren, AVG, SEO, ed. Wij maken voor u (tijdens de workshop) alle foto’s op maat, optimaliseren deze voor web zodat u ze meteen kunt plaatsen op de website. Nadat de website online staat, zullen wij deze aanmelden bij Google Search console en de sitemaps en webpagina’s indienen voor indexatie.

02

WordPress Pro

U heeft zelf WordPress, het basis thema Hello, Elementor Pro en de benodigde plug-ins geïnstalleerd zodat we direct kunnen beginnen met het bouwen van uw website. Tijdens de workshop leren wij u alles over het instellen, bouwen en vormgeven van (landing)pagina’s, webshops, pop-ups, formulieren, AVG, SEO, ed. U zorgt zelf voor foto’s op maat zodat deze meteen op de website kunnen worden geplaatst. De website aanmelden bij Google Search console en het indienen van de sitemaps en webpagina’s voor indexatie doet u zelf.

03

Pagebuilder Elementor

Heeft u een website en wilt u de pagebuilder Elementor gaan gebruiken? Of wilt u alles weten over Elementor voordat u een website gaat of laat bouwen? Dan is de Workshop Elementor een absolute must. Maak unieke websites met behulp van geavanceerde animaties, aangepaste CSS, afzonderlijke responsieve ontwerpen en meer. Met Elementor zijn vele ‘zware’ plug-ins van derden niet meer nodig. Bouw professionele websites en verhoog uw paginasnelheid allemaal binnen Elementor.

Contactformulier