SVG Logo

Voor een vast bedrag hosting en onderhoud uitbesteden!

Wij bieden supersnelle servers en verzorgen het onderhoud van jouw website of webshop. Je hoeft zelf niets te doen!

Voor een vast bedrag hosting en onderhoud uitbesteden!

Wij bieden supersnelle servers en verzorgen het onderhoud van jouw website of webshop. Je hoeft zelf niets te doen!

Gegarandeerd:

Website of webshop laten onderhouden voor een klein vast bedrag per maand.

Veel ondernemers en bedrijven doen het onderhoud en de beveiliging niet of nauwelijks. Ze zijn onzeker over hun technische kennis en de angst voor fouten. Daardoor wordt er vaak weken, zelfs maanden geen onderhoud gedaan en geen back-ups gemaakt.

Het niet regelmatig onderhouden van websites en webshops brengt nadelen en gevaren met zich mee. Het niet updaten van WordPress, WooCommerce en plug-ins kan leiden tot beveiligingskwetsbaarheden, wat hackers kan aantrekken. Dit kan leiden tot dataverlies, schade aan de reputatie en financiële verliezen. Bovendien kunnen verouderde plug-ins de prestaties en functionaliteit verminderen, wat de gebruikerservaring kan schaden en klanten kan verliezen. Het regelmatig bijwerken en onderhouden van uw website is cruciaal voor beveiliging, prestaties en succes.

Maak het jezelf gemakkelijk: Wij nemen de zorgen rond website- en webshopbeheer van jou over. Wij maken periodiek back-ups en garanderen actuele updates voor WordPress, WooCommerce, pagebuilders en plug-ins. Uw online aanwezigheid is in betrouwbare handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten terwijl wij uw digitale platform optimaal laten functioneren.

Onze doelen!

SVG Logo

Snelle hosting

Snelle hosting verbetert de gebruikerservaring, verhoogt de SEO-ranking, vermindert bounce rates en verhoogt conversies.
SVG Logo

Periodiek onderhoud

Regelmatig onderhoud garandeert beveiliging, prestaties en betrouwbaarheid.
SVG Logo

Service & Support

Support via telefoon, WhatsApp en e-mail biedt snel ondersteuning, waardoor we problemen efficiënt oplossen.

FAQ

De 6 meest gestelde vragen met antwoorden!

Wat zijn de kosten voor hosting en onderhoud?

De kosten variëren afhankelijk van behoeften en complexiteit, meestal maandelijks of jaarlijks. Vanaf € 25,- per maand sluit je bij ons al een onderhoudsabonnement af.

Onderhoud kan updates, back-ups, beveiliging, prestatieoptimalisatie en meer omvatten.

Beveiligingsmaatregelen en regelmatige back-ups zijn inbegrepen.

We bieden een uptime-garantie van 99,9% voor betrouwbare toegankelijkheid.

Technische ondersteuning is beschikbaar via telefoon, e-mail en chat.

Ja, dat kan. Je betaalt telkens voor een jaar een onderhoudsabonnement. Je kunt op ieder moment het onderhoud overnemen of elders onderbrengen.

MENU

Ben je een nieuwe klant?

Wij bieden jou graag de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend een proefontwerp voor de homepage van jouw website of webshop te ontvangen. Ontdek onze professionele aanpak en laat ons jou overtuigen van de meerwaarde die wij kunnen bieden.

Na beoordeling van het proefontwerp kun je de samenwerking voortzetten of kosteloos beëindigen. Een mailtje is voldoende.