Logo ZAINZ media

Supersnel en veilig op het internet

Met ZAINZ media zorgeloos online. Laat ons je website hosten en onderhouden, zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Supersnel en veilig op het internet

Met ZAINZ media zorgeloos online. Laat ons je website hosten en onderhouden, zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Jouw website of webshop verdient de beste zorg

Ben je op zoek naar een betrouwbaar hosting- en onderhoudsplan voor jouw website of webshop? Bij ons ben je aan het juiste adres. We begrijpen dat geen enkele site hetzelfde is, dus we bieden geen standaardprijzen aan op onze website. Het tarief wordt bepaald door vier belangrijke factoren.

1

Type Platform

Allereerst kijken we naar het type platform dat je gebruikt: is het een website of een webshop? Een webshop vereist vaak meer specifiek onderhoud en beveiliging vanwege de financiële transacties en klantgegevens die ermee gepaard gaan.

2

Omvang van jouw site

Hoe groot en zwaar is jouw website of webshop? Een kleine website met slechts een handvol informatieve pagina’s zal minder ruimte nodig hebben op onze servers in vergelijking met een uitgebreide webshop met honderden producten en bijbehorende afbeeldingen. Het vrijmaken van schrijfruimte en bandbreedte op basis van de omvang van jouw site is cruciaal voor optimale prestaties.

3

Aanvullende licenties

Heb je extra licenties nodig voor specifieke functionaliteiten buiten de basiswebsite of webshop? Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over afzonderlijke facturering voor deze licenties. Als reseller van meerdere ontwikkelaars kunnen we licenties tegen gunstige tarieven aanbieden en deze integreren in jouw Hosting & Onderhoud abonnement. Op die manier behoud je het overzicht en weet je precies wat je kunt verwachten qua jaarlijkse kosten.

4

Abonnementsperiode

De duur van het abonnement heeft ook invloed op de prijs. Je kunt bij ons kiezen tussen abonnementen van één, twee of drie jaar. Langere abonnementsperiodes kunnen vaak voordeliger zijn op de lange termijn, dus het is zeker de moeite waard om dit in overweging te nemen bij het kiezen van het juiste plan.

Jouw op maat gemaakte abonnement

Interesse? Neem dan gerust contact met ons op. We zullen samen met jou een Hosting en Onderhoud abonnement op maat maken dat perfect aansluit bij jouw website of webshop. Zonder extra kosten of verrassingen achteraf. Dus laten we aan de slag gaan en ervoor zorgen dat jouw site altijd soepel draait en veilig blijft, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien!