Logo ZAINZ media

Een website laten maken?

Ontdek de perfecte online aanwezigheid met een website laten maken op maat. Responsief design, uitstekende vindbaarheid, en snelle levering. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Neem contact met ons op en vraag naar het gratis en vrijblijvend proefontwerp!

Een website laten maken?

Ontdek de perfecte online aanwezigheid met een website laten maken op maat. Responsief design, uitstekende vindbaarheid, en snelle levering. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Neem contact met ons op en vraag naar het gratis en vrijblijvend proefontwerp!

Hoe werkt een website laten maken?

De 6 stappen tijdens het bouwen van jouw website.

1

Briefing

We starten een website laten maken met een grondige briefing om jouw doelen, doelgroep en gewenste functionaliteiten te begrijpen. We zullen samen de structuur en inhoud van de website vaststellen. Ook bespreken we de gewenste stijl en merkeigenschappen zodat we de look & feel kunnen verwerken in het ontwerp en tijdens de ontwikkeling.

2

Proefontwerp

Na de briefing maken we een gratis en vrijblijvend proefontwerp voor de homepage van jouw website. Dit omvat de wensen en ideeën die jij hebt aangegeven tijdens de briefing. We blijven het proefontwerp aanpassen op basis van jouw feedback totdat je helemaal tevreden bent.

3

Ontwikkeling

Als het proefontwerp naar jouw wens is aangepast en goedgekeurd, gaan we de website vanaf de eerste frame bouwen. We implementeren functionaliteiten zoals een blog, portfolio, formulieren, video, chat, ed. Iedere pagina en/of functionaliteit wordt direct met jou gedeeld, besproken en eventueel naar wens aangepast.

4

Testfase

We voeren uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat de website goed functioneert op verschillende apparaten, browsers en schermformaten. We testen functionaliteiten, responsiviteit en laadtijden. We zullen eventuele bugs verhelpen en de prestaties optimaliseren voor een optimale gebruikerservaring.

5

Livegang

Zodra de website is getest en goedgekeurd, verhuizen we de website naar jouw domein en zetten we het online. We blijven de prestaties monitoren en lossen eventuele kinderziektes kosteloos op gedurende de eerste vier weken na de livegang. Ook ondersteunen we jou per video, telefoon en e-mail als je hulp nodig hebt (geen ticketsysteem).

6

Onderhoud

Na 4 weken nazorg kun je het onderhoud van de website door ons laten verzorgen. Met ons onderhoudsabonnement kun je dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen voor back-ups, periodieke updates van WordPress en plug-ins en 24/7 beveiliging van jouw website. Ga naar de Hosting & Onderhoud pagina voor meer informatie.

Heb je nog vragen?

Het bovenstaande is informatie over een branche waar je waarschijnlijk niet dagelijks mee te maken hebt. Om jou niet de hele website te laten doorspitten op zoek naar antwoorden hebben we de meest gestelde vragen met antwoorden op een rijtje gezet.

Vanzelfsprekend kun je ons ook direct bellen, appen of mailen.

Wat zijn de kosten voor het maken van een website?

Het vaststellen van standaardprijzen voor websites op maat is onmogelijk omdat kosten variëren op basis van individuele ideeën en wensen zoals ontwerp, lay-out, aantal pagina’s en complexiteit. Het is belangrijk dat we weten wat jouw ideeën en wensen zijn zodat we de beste prijs kunnen aanbieden.

Het aantal pagina’s en complexiteit van een website heeft invloed op de levertijd. Gemiddeld is de levertijd 4 weken, mits alle benodigde content tijdig wordt aangeleverd, zodat we efficiënt kunnen ontwerpen en ontwikkelen.

Voor het gratis en vrijblijvend proefontwerp hebben we alleen het logo en wat foto’s nodig. Heb je geen foto’s voorhanden? Geen probleem, dan gebruiken we dummy foto’s en teksten. Als we vervolgens de website daadwerkelijk gaan bouwen dan zullen we duidelijk aangeven welke content we nodig hebben.

Onze websites zijn volledig responsive, met lay-outs geoptimaliseerd voor desktops, laptops, tablets en smartphones. Ze zijn ontworpen om perfect te werken en er goed uit te zien op alle schermformaten, waardoor een optimale gebruikerservaring wordt gegarandeerd.

We bieden onze klanten de flexibiliteit om te kiezen voor SEO-optimalisatie, afhankelijk van de specifieke behoeften en de aard van hun bedrijf. Hoewel SEO cruciaal is voor veel websites, begrijpen we dat het niet voor alle bedrijven en/of branches even relevant is. En natuurlijk speelt het budget van de klant ook een rol.

Het aanbrengen van wijzigingen en het bewerken van inhoud op jouw website kun je inderdaad zelf doen. Maar het is niet zo eenvoudig als veel webdesign bureaus beweren. Een basiskennis van WordPress, plug-ins en pagebuilders is nodig. Vraag naar onze workshops om deze vaardigheden effectief te leren en jouw website snel en veilig te beheren.

Na het goedkeuren van de offerte zijn er doorgaans geen extra kosten voor functies, plug-ins of widgets. Voor specifieke of complexe wensen na het akkoord geven van de offerte kunnen extra licenties of werkzaamheden nodig zijn. Dit zullen we tijdig communiceren, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Als full service webdesign bureau bieden wij ook hostingdiensten aan. Je kunt bij ons terecht voor een totaal oplossing voor je website, van ontwerp tot hosting.

We nemen graag het onderhoud van je website op ons, zodat je je kunt richten op jouw bedrijf. Onze service omvat periodieke back-ups, houden alle plug-ins up-to-date om optimale prestaties te garanderen en de beveiliging te versterken. Bovendien bieden we 24/7 beveiliging om eventuele bedreigingen te detecteren en te verhelpen.

Zowel mijn website, huisstijl als promotiemateriaal is door ZAINZ media ontworpen en ontwikkeld. Ze dachten met mij mee maar luisterden ook naar mijn wensen, een goede service en prettige samenwerking.

Dine-Marij Roeterd

ZAINZ media was voor ons de specialist om een nieuwe website te laten ontwikkelen. Ook nu de website online is kunnen we nog steeds rekenen op de uitstekende expertise en service.

Bert-Jan Haverkamp

De samenwerking met ZAINZ media is werkelijk geweldig! De website/webshop die ze voor ons hebben gemaakt is prachtig, helder, en hij functioneert! Een echte aanrader!

Andrea de Winkel