Logo ZAINZ media 2021-04

Website laten maken

Wij maken uw website zoals u het wilt

Een website laten maken door een ervaren webdesigner bespaart u veel tijd en geld. Irritaties doordat u in het CMS van WordPress vastloopt of niet genoeg kennis heeft van een bepaalde pagebuilder is verleden tijd. Maar hoe werkt het. Hoe gaat de samenwerking met ons eigenlijk in zijn werk?

Een eerste kennismaking met de webdesigner

Via email, telefoon of contactformulier neemt u contact met ons op. We bellen u binnen 4 uur op. Tijdens een informatief gesprek luisteren we naar uw wensen en vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Stuur ons zoveel mogelijk informatie voor uw website

Als u de samenwerking met ons wilt starten dan sturen we u een email waarin we u om informatie vragen. Denk daarbij aan urls van voorbeeld websites, menu items, huisstijl, kleuren, logo’s, aantal pagina’s, blog, ed. Kortom, wij vragen u om zoveel mogelijk informatie zodat onze neuzen direct dezelfde kant op staan.

Briefing telefonisch, per video, of fysiek bij ons in Epe of bij u op locatie.

Als we uw informatie hebben verwerkt dan plannen wij een briefing. Dit kan overigens probleemloos op afstand. Wij werken al 2 jaar niet anders. Tijdens deze briefing luisteren we naar uw wensen, komen met voorstellen, adviezen en ideeën. Na afloop stellen we een sitemap en wireframe voor u op.

We gaan de homepage van uw website maken

Na uw akkoord voor de sitemap en wireframe bouwen we de homepage voor uw website op onze testserver. U kunt ieder moment meekijken. Wij vragen u om na ieder ontwerp even te kijken en akkoord te geven. Pas dan gaan we verder.

De rest van de website wordt gebouwd

Na uw akkoord voor de sitemap en wireframe bouwen we de homepage voor uw website op onze testserver. U kunt ieder moment meekijken. Wij vragen u om na ieder ontwerp even te kijken en akkoord te geven. Pas dan gaan we verder.

Wij leveren de website keurig op tijd af en laten u niet aan uw lot over.

Als de website gereed is voor lancering dan brengen wij op de hoogte. Samen bepalen wij een datum voor online lancering zodat u genoeg tijd heeft om uw klanten, relaties en personeel in te lichten. Na lancering laten wij u niet alleen achter. Wij bieden u 2 weken gratis nazorg. Dus fouten, kleine wijzigingen worden gratis door ons opgelost.

Skills

Informatie aanvragen

Contactformulier