SVG Logo

Online geld verdienen met uw webshop!

Wij zijn gespecialiseerd in gebruiksvriendelijk webshops en SEO specifiek voor diensten en producten.

Online geld verdienen met uw webshop!

Wij zijn gespecialiseerd in gebruiksvriendelijk webshops en SEO specifiek voor diensten en producten.

Gegarandeerd:

Een webshop laten maken die goed wordt gevonden in de Google zoekmachine.

Veel ondernemers en bedrijven zijn gefrustreerd omdat hun webshop geen omzet genereert. Ze verliezen veel energie en geld aan allerlei maatregelen om de webshop rendabel te maken. Maar niets helpt.

Half werk betekent in de praktijk stress en omzetverlies: Een webshop met weinig omzet ervaart frustratie en nadelen, zoals financiële stress, demotivatie, het risico van bedrijfsbeëindiging, verspilde inspanningen, hoge operationele kosten en het ontbreken van klantbetrokkenheid, wat de groei belemmert.

Kies voor online succes: We nemen de juiste stappen om succesvolle webshops te bouwen. We streven naar unieke ontwerpen, betrouwbare WooCommerce-platforms en grondige SEO voor producten en diensten. Onze inzet resulteert in aantrekkelijke, veilige en goed vindbare webshops die omzet genereren voor onze klanten. Wij blijven na de lancering van een webshop onze specifieke diensten leveren, waaronder beveiliging en onderhoud, om ervoor te zorgen dat een webshop soepel en veilig blijft functioneren.

Onze doelen!

SVG Logo

Webshop op maat

Professionele duurzame webshops die voor 100% voldoen aan de wensen van onze klanten.

SVG Logo

Responsive design

Unieke lay-outs voor een indrukwekkende beleving op desktop, laptop, tablet en smartphone.

SVG Logo

Meer bezoekers

Webteksten en SEO-strategieen voor meer bezoekers, betere merkreputatie, meer leads en online verkopen.

Op korte termijn heeft ZAINZ media een erg mooie en professionele website voor ons neergezet waar wij naar op zoek waren. Zij begrepen onze wensen en hebben er zelf weinig werk mee gehad om tot een prachtig eindproduct te komen!

Arjanne IJzerman

IJzerman GWW B.V.

Wat geweldige snelle en correcte service. ZAINZ media heeft een update probleem van mijn WordPress site binnen een uur opgelost. Daarnaast advies gekregen hoe ik problemen in de toekomst kan voorkomen en de site sneller kan maken.

Mattheus Bleijenberg

33 Plus Party

De specialisten van ZAINZ media zijn zeer gedreven en betrokken. De passie spat eraf en werkt aanstekelijk. Er is altijd ruimte voor humor, een grap en dat zorgt voor een geweldige sfeer.

Hester Wagenaar

Praktijk OsteoVita

Diensten & pre's

FAQ

De 8 meest gestelde vragen met antwoorden!

Hoeveel kost het om een webshop te laten bouwen?

De kosten variëren afhankelijk van de omvang, functionaliteiten en complexiteit van de webshop die je nodig hebt. We kunnen je een nauwkeurige prijsopgave geven nadat we je behoeften hebben besproken en een offerte hebben opgesteld. Heb je ergens wel standaardprijzen gezien dan zijn deze in bijna alle gevallen te hoog. Een kort overleg kan jou tientallen tot honderden euro’s besparen opleveren.

Wij werken al vanaf de lancering in 2011 met het platform WooCommerce. Wij mogen ons dan ook specialisten noemen. Het platform is betrouwbaar, veilig en stabiel. De mogelijkheden voor uitbreidingen en functionaliteiten zijn oneindig. Een andere groot voordeel is dat een klant zonder veel technische kennis producten kan toevoegen, bewerken of verwijderen. Doorgaans is een korte workshop van een half uur al voldoende.

De doorlooptijd varieert op basis van de complexiteit en omvang van het project. Een eenvoudige webshop kan binnen 2 tot 3 weken gereed zijn, terwijl complexere webshops 4 tot 6 weken in beslag kunnen nemen.
We implementeren beveiligingsmaatregelen zoals SSL-certificaten, security plug-ins, veilige betalingsgateways en bescherming tegen (DOS) aanvallen om ervoor te zorgen dat je webshop veilig is.

We kunnen verschillende betalingsgateways integreren, zoals PayPal, iDeal, Mollie, Stripe of andere gewenste opties, en zorgen voor een veilige en naadloze betalingservaring voor je klanten.

Wij geven tijdens de bouw of na lancering van een webshop een training in het gebruik van het beheerdersdashboard van je webshop, zodat je eenvoudig producten kunt toevoegen en beheren.

Ja, we bieden SEO-services om ervoor te zorgen dat je webshop goed zichtbaar is in zoekmachines, wat kan leiden tot meer organisch verkeer en verkoop. Indien gewenst geven we jouw een training/workshop in het implementeren van SEO in nieuwe of bestaande producten op jouw webshop.

Ja, we bieden onderhoudsdiensten en doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je webshop soepel blijft draaien en om eventuele problemen snel op te lossen. We hebben verschillende onderhouds- en ondersteuningsopties beschikbaar.

We bieden een garantieperiode voor eventuele fouten of problemen die optreden na de lancering. We bieden ook doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten, zoals software-updates en beveiligingspatches.

Super! Ben je klaar voor de volgende stap?

MENU

Ben je een nieuwe klant?

Wij bieden jou graag de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend een proefontwerp voor de homepage van jouw website of webshop te ontvangen. Ontdek onze professionele aanpak en laat ons jou overtuigen van de meerwaarde die wij kunnen bieden.

Na beoordeling van het proefontwerp kun je de samenwerking voortzetten of kosteloos beëindigen. Een mailtje is voldoende.