Supersnelle hosting

Wij huren servers van Antagonist, het best gewaardeerde hostingbedrijf van Nederland. De ruimte op de server voor uw website richten wij naar wens in. Supersnelle verbindingen, periodieke back-ups en updates. Daarnaast hanteert ZAINZ media een snelle support en probleemoplossing.

Één keer per jaar een overzichtelijke all-in factuur voor hosting, onderhoud en support.

Wij regelen alles voor u!

U kunt uw website, webshop of blog eenvoudig door ons laten hosten. U hoeft hiervoor niets te doen. Wij registreren uw domeinnaam, richten uw hostingpakket in, maken uw e-mailadressen aan, installeren WordPress, maken periodieke back-ups en houden uw plug-ins up-to-date.

ZAINZ media huurt professionele snelle servers bij het best beoordeelde hostingbedrijf van Nederland. Dat is Antagonist. U profiteert van optimale kwaliteit.

All-in tarieven
Wij werken met all-in tarieven al vanaf € 18,50 (exclusief btw) per maand. De tarieven zijn inclusief:

– Registratie domeinnaam
– Hosting website
– Schijfruimte 1 GB
– Bandbreedte 5 GB
– Tot 10 emailaccounts
– SSL certificaat
– Periodieke back-up website
– Periodieke update WordPress
– Periodieke update plug-ins
– Onderhoud server

Heeft u de website elders gehost dan kunt u vanaf € 14,95 per maand ook een abonnement voor alleen onderhoud afsluiten. Wij verzorgen dan de periodieke back-ups van de website en de updates voor WordPress en geïnstalleerde plug-ins. Ook kunt u 1 uur gebruik maken van onze support voor het oplossen van problemen met WordPress, plug-ins of de server.

Laat u, naast de hosting, ook door ons uw website, webshop of blog bouwen? Dan profiteert u van 35 % korting op het ontwerp en ontwikkeling van uw website. Wilt u uw website naar ons verhuizen? Dit doen wij gratis voor u!

Geef uw website, webshop en blog een veilig thuis.

Wij reageren binnen 2 uur