ZAINZ media

Supersnelle hosting

Wij huren servers van Antagonist, het best gewaardeerde hostingbedrijf van Nederland. De ruimte op de server voor uw website richten wij naar wens in. Supersnelle verbindingen, periodieke back-ups en updates. Daarnaast hanteert ZAINZ media een snelle support en probleemoplossing.

Één keer per jaar een overzichtelijke all-in factuur voor hosting, onderhoud en support.

Wij regelen alles voor u!

U kunt uw website, webshop of blog eenvoudig door ons laten hosten. U hoeft hiervoor niets te doen. Wij registreren uw domeinnaam, richten uw hostingpakket in, maken uw e-mailadressen aan, installeren WordPress, maken periodieke back-ups en houden uw plug-ins up-to-date.

ZAINZ media huurt professionele snelle servers bij het best beoordeelde hostingbedrijf van Nederland. Dat is Antagonist. U profiteert van optimale kwaliteit.

All-in tarieven
Wij werken met all-in tarieven al vanaf € 18,50 (exclusief btw) per maand. De tarieven zijn inclusief:

– Registratie domeinnaam
– Hosting website
– Schijfruimte 1 GB
– Bandbreedte 5 GB
– Tot 10 emailaccounts
– SSL certificaat
– Periodieke back-up website
– Periodieke update WordPress
– Periodieke update plug-ins
– Onderhoud server

Heeft u de website elders gehost dan kunt u vanaf € 14,95 per maand ook een abonnement voor alleen onderhoud afsluiten. Wij verzorgen dan de periodieke back-ups van de website en de updates voor WordPress en geïnstalleerde plug-ins. Ook kunt u 1 uur gebruik maken van onze support voor het oplossen van problemen met WordPress, plug-ins of de server.

Laat u, naast de hosting, ook door ons uw website, webshop of blog bouwen? Dan profiteert u van 35 % korting op het ontwerp en ontwikkeling van uw website. Wilt u uw website naar ons verhuizen? Dit doen wij gratis voor u!

Geef uw website, webshop en blog een veilig thuis.

Wij reageren binnen 2 uur