Logo ZAINZ media 2021-04

Webdesigner & Vormgever

Gerrit Kelly

Bijzonder dat u ook even deze pagina bezoekt. Ik heb hier een kort verhaal geschreven over mijn verleden, mijn visie en mijn bedrijf. Het verheugt mij zeer om met u kennis te maken. Bel, mail of start gerust een chat. Ik help u graag verder.

Webdesigner & Vormgever

Gerrit Kelly

Leuk dat u ook even deze pagina bezoekt. Ik heb hier een kort verhaal geschreven over mijn verleden, mijn visie en mijn bedrijf. Het verheugt mij zeer om met u kennis te maken. Bel, mail of start gerust een chat. Ik help u graag verder.

Webdesigner & Vormgever

Gerrit Kelly

Leuk dat u ook even deze pagina bezoekt. Ik heb hier een kort verhaal geschreven over mijn verleden, mijn visie en mijn bedrijf. Het verheugt mij om met u kennis te maken. Al is het alleen maar om ideeën uit te wisselen en met elkaar te sparren. Bel, mail of start gerust een chat. Ik help u graag verder.

De functie van een website, webshop of blog is om uw bedrijf, diensten of producten op het internet te presenteren en te verkopen. Kortom, uw brochure op het internet. U krijgt maar één kans voor een eerste indruk.

De functie van een website, webshop of blog is om uw bedrijf, diensten of producten op het internet te presenteren en te verkopen. Kortom, uw brochure op het internet. U krijgt maar één kans voor een eerste indruk.

“In 2010 koos ik voor (online) design en alles wat daarmee te maken heeft. Het begon met grafische vormgeving. Denk hierbij aan het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, binnen- en buitenreclame, brochures, magazines, ed. In 2012 heb ik mij verdiept in webdesign met als speerpunten WordPress en WooCommerce. Dagen, avonden en nachten heb ik workshops en online seminars gevolgd in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast heb ik nagenoeg alle instructievideo’s op Youtube bekeken. Nieuwe ontwikkelen volg ik op de voet en ik laat mij volledig informeren door seminars te volgen en instructiefilms te bestuderen. Sinds 2017 ben ik specialist en reseller van de pagebuilder Elementor.

U kunt mij dus gerust aan het werk zetten als webdesigner en/of grafisch vormgever. Maar dat niet alleen! U kunt uw website, webshop of blog ook bij mij laten hosten. Dit heeft het voordeel dat u profiteert van een alles-onder-één- dak mediabureau. En dat scheelt flink in de kosten. Eén bedrijf, één aanspreekpunt en één factuur. En als u uw website bij mij host dan geef ik u, als kers op de taart, extra korting op webdesign en vormgeving.

Gaandeweg ben ik met professionals samenwerkingen aangegaan. Ik werk met een vaste (web)tekstschrijver en fotograaf. Ook werk ik samen met collega webdesign bureaus om te sparren en elkaar te helpen waar nodig. Dit is nodig als een vraag/probleem van een klant mijn kennis overstijgt. Want het is onmogelijk om alles te weten als het gaat om WordPress, WooCommerce en plug-ins. Ontwikkelingen staan geen seconde stil. Kennis delen, empathie en respectvol met elkaar omgaan zorgt altijd voor een win-winsituatie.

Sinds 2013 ben ik reseller van vier grote drukkerijen. U kunt uw huisstijl en marketingmateriaal door mij laten ontwerpen en ik kan het ook voor u laten drukken en bezorgen. U hoeft niets te doen, ik regel alles voor u. En voor iedereen betaalbaar. Hoe makkelijk wilt u het hebben.”

Contactformulier