SVG Logo

Proefontwerp voor de homepage van jouw website of webshop.

Proefontwerp voor de homepage van jouw website of webshop.

Gegarandeerd:

Het meest klantvriendelijke mediabedrijf van Nederland

Bij ZAINZ media begrijpen we dat het ontwerp, de look and feel van een website of webshop sterk afhankelijk is van persoonlijke smaak, de complexiteit van de functionaliteiten en uiteraard het beschikbare budget. Daarom hebben wij besloten om af te stappen van een uitgebreide portfolio op onze website. Het is een verandering die voortkomt uit onze voortdurende inzet om jou de best mogelijke ervaring en dienstverlening te bieden.

In het verleden hadden we een uitgebreide portfolio op onze website, maar we hebben gemerkt dat dit niet altijd het meest representatieve beeld geeft. Nadat we een website of webshop hebben afgeleverd kunnen klanten wijzigingen aanbrengen in het ontwerp. Het risico bestaat dan dat we projecten tonen die niet overeenkomen met wat we bij onze gewaardeerde klanten hebben afgeleverd.

Daarom hebben we besloten om een meer interactieve benadering aan te nemen. We bieden jou de mogelijkheid om door ons een gratis en vrijblijvend proefontwerp voor de homepage te laten maken. Hiermee geven we je de kans om een voorproefje te krijgen van wat we kunnen bieden en hoe jouw website of webshop eruit kan komen te zien. En dit gratis en zonder verplichtingen.

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan. Dus neem de volgende stap, neem contact met ons op en vraag naar het gratis en vrijblijvend proefontwerp.

Onze doelen!

SVG Logo

Website op maat

Professionele duurzame websites die voor 100% voldoen aan de wensen van onze klanten.

SVG Logo

Responsive design

Unieke lay-outs voor een indrukwekkende beleving op desktop, laptop, tablet en smartphone.

SVG Logo

Meer bezoekers

Webteksten en SEO-strategieen voor meer bezoekers, betere merkreputatie, meer leads en online verkopen.

FAQ

De 5 meest gestelde vragen met antwoorden!

Kan ik een proefontwerp op maat aanvragen?

Jazeker, dat is de bedoeling. Tijdens een afspraak (telefonisch, videoafspraak of op locatie) bespreken we jouw ideeën en wensen. Vervolgens gaan we aan de slag en verwerken dit in het ontwerp.

Wij sturen het proefontwerp d.m.v. een link binnen 5 werkdagen per e-mail naar je toe. Het proefontwerp wordt gemaakt met WordPress en staat op onze testserver.

Jazeker, het proefontwerp is louter een eerste ontwerp. Een tool om je te laten zien hoe jouw website of webshop eruit kan komen te zien. Het uiteindelijke ontwerp bepaal jij later voor 100%.

Neen, het proefontwerp is 100% gratis.

Nee, je zit nergens aan vast. Na beoordeling van het proefontwerp kun je de samenwerking voortzetten of direct beëindigen door een e-mail te sturen.

Super! Ben je klaar voor de volgende stap?

MENU